PALVELUT

 

Laadukas ja toimiva graafinen viestintä ei aina vaadi taustalle järeää mediaorganisaatiota. Pyrin tarjoamaan laadukasta graafista suunnittelua ja mutkatonta palvelua kaikenkokoisille yrityksille, yhdistyksille sekä yksityishenkilöille, joustavasti ja kustannustehokkaasti. 

 

Logot & ilmeet

Suunnittelen muotokieleltään selkeitä ja yksilöllisiä yritystunuksia ja kokonaisvaltaisia yritysilmeitä. Ilme rakentuu brändi-elementeistä, kuten logosta, typografiasta, väreistä sekä kuvituksista. 

 

Taittotyöt & painomateriaalit

Erilaiset taittotyöt ja painomateriaalien toteutus on ydinosaamistani. Kaipaatpa sitten esitteen taittoa, flyereita, julisteita, käyntikortteja tai mitä tahansa markkinointi,- ja painotuotteita, suunnittelen ne tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

 

Verkkosivut

Toimivien verkkosivujen ominaisuuksia ovat selkeys, käytettävyys ja päivitettävyys. Toteutan yksinkertaisia ja joustavia verkkosivuja WordPress -julkaisualustalle joka mahdollistaa verkkosivujen helpon päivityksen jatkossa itse.

 

Julkaisusuunnittelu,
lehdet & kirjat

Kaipaako julkaisusi ilmettä tai kirjasi kansisuunnittelua? Teen lehtien ja julkaisujen ulkoasun suunnittelua sekä ulkoasu-uudistuksia olemassa oleviin julkaisuihin.  Teen myös kirjojen kansisuunnittelua sekä sisuksen taittoa.

 

Myymälä & tilasuunnittelu

Suunnittelen kokonaisvaltaiset myymälä,- ja toimitilagrafiikat, suurkuvat, asiakasopasteet, ikkuna,- ja seinäteippaukset, messutoteutukset sekä materiaalit mallistoesittelyihin ja lanseerauksiin. Teen myös 3D tilasuunnittelua.

 

PPT-esitykset, infografiikka

Kuva kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa. Teen laadukkaat Powerpoint esitykset ja pohjat yrityksen ilmeellä sekä selkeät infografiikat ja datan visualisoinnit esityksiin sekä julkaisuihin.