TIETOJA

 

Mika Koskela

Olen graafinen suunnittelija ja visuaalinen viestinnän ammattilainen. Olen työskennellyt graafisen viestinnän parissa yli 15 vuotta ja olen vuosien varrella kerännyt laajan kokemuspohjan erityyppisistä graafisen viestinnän tehtävistä. Olen työskennellyt suunnittelijana nopeatempoisessa mainos- ja viestintätoimistossa josta minulle on kertynyt kattava graafinen ohjelmisto-osaaminen sekä realistinen tuntu tiukkoihinkin aikatauluihin.

Olen myös toiminut freelancerina erilaisissa projekteissa ja toteuttanut niin pieniä kuin suuriakin toimeksiantoja. Viimeisen vuosikymmenen olen toiminut kansainvälisen retail-organisaation palveluksessa ja työskennellyt Suomen lisäksi Ruotsissa sekä Hollannissa; suunnittelijana sekä esimiesasemassa. Olen myös toiminut kouluttajana kouluttaen graafikoita useissa eri maissa. Koulutuksen pää-aiheita ovat olleet brändi-identiteetti, visuaalinen ja verbaalinen viestintä, tuote-esittely, myymäläsuunnittelu, kaupallisuus sekä  asiakaskäyttäytyminen.

Faktatietoa työkokemuksistani löydät parhaiten LinkedIn -profiilistani.

Persoonana olen aina innokas laajentamaan omaa tietämystäni kuin myös valmentamaan muita parhaan tietoni mukaan. Olen päättäväinen, luova, avoin ja pystyn nopeasti mukautumaan erilaisiin työympäristöihin ja hyppäämään sisälle mielenkiintoisiin projekteihin.

Monipuolisen graafisen suunnittelun lisäksi voisi sanoa että suurimpia kiinnostukseni kohteita ja osaamisen alueita ovat visuaalinen ja verbaalinen viestintä, mielenkiintoiset ja kokonaisvaltaiset brändi-identiteetit, tuote/mallisto esittelyt, kampanjoiden suunnittelu ja graafinen viestintä myymäläympäristössä sekä asiakaskäyttäytymiseen pohjautuva layout-suunnittelu.

Jos tarvitset tekijää ja haluat saada tarjouksen, ota reilusti yhteyttä.